TOP LATEST FIVE הרמת סינוס URBAN NEWS

Top latest Five הרמת סינוס Urban news

Top latest Five הרמת סינוס Urban news

Blog Article

דימומים קלים מהאף ומהפה לא נדירים, ולעיטים רחוקות יופיע שתף דם תת עורי. כאבים משמעותיים הינם נדירים.

המטרה היא שיהיה בידכם כל המידע הנדרש לגבי הליך הרמת הסינוס שאתם אמורים לעבור, כך שתוכלו להרגיש בטוחים לחלוטין כשאתם מתכוננים לעבור את התהליך.

הליכי הרמת סינוס מבוצעים בשתי שיטות שונות בהתאם למאפיינים הייחודיים של כל מטופל. בהרמת סינוס פתוחה ההליך הכירורגי כולל ביצוע חתך בצידה החיצוני של הלסת העליונה. הפתח מאפשר לרופא המנתח, תוך הרמת הרירית שבדופן חלל הסינוס, להחדיר גרגרים של חומר המכונה "תחליף עצם" אשר מעורר את הגוף להחליף את הגרגרים ברקמת עצם טבעית בריאה.

סינוסיטיס (דלקת של רירית הסינוסים) שיכולה להתבטא בחום, כאבי ראש חזקים, הפרשות מאזור האף או הפה.

השיטה של הרמת סינוס סגורה נחשבת קלה יותר וכמובן גם פחות פולשנית. שיטה זו אפשרית במצבים שאין מחסור גדול בעצם. השיטה הזו נעשית על ידי דחיקה של רצפת הסינוס דרך אותו פתח שיוצרים כדי להחדיר את השתל.

שלבי הניתוח מתבצעים כך: תחילה חותכים את רקמת החניכיים שנמצאת ליד השיניים הטוחנות וליד הטוחנות הקדמיות. לאחר מכן, מרימים את הרקמות וחושפים למעשה את העצם. תהליך זה משאיר באותה עצם חלל קטן שלתוכו תושתל העצם החדשה.

סיבוכים כגון: חום, נפיחות ניכרת של הפנים, הגדלה של בלוטות הלימפה בצוואר והגבלה בפתיחת הפה, דימום שאינו נפסק.

סינוסיטיס (דלקת של רירית הסינוסים) שיכולה להתבטא בחום, כאבי ראש חזקים, הפרשות מאזור האף או הפה.

שיטות אלה הופכות את פרוצדורת הרמת הסינוס להליך בפולשנות מינימלית ועל ידי כך מצמצמות באופן משמעותי את תופעות הלוואי הנלוות בדרך כלל להרמות סינוס כגון שטפי דם, נפיחות, זיהום וכאבים ובכך מקצרות את תקופה ההחלמה למטופל. סיכונים וסיכויים[עריכת קוד מקור

מנגד, יש את האופציה היותר מבוקרת מבין השתיים, שבה החתך נפער במקום שבו הייתה ??? ??? ????? ???? אמורה להיות השן וכך בעצם ניתן להחדיר כמות מוגבלת של עצם. אופציה זו הינה הרמת סינוס סגורה.

מהי הרמת סינוס סינוס? מהו תפקידו של הסינוס המקסילארי? כיצד זה קשור להתקנת שתלים? מהן תופעות הלוואי של ההליך הכירורגי?

רופא שיניים בתל אביב

בעת ביצוע הרמת סינוס סגורה, המנתח מבצע חור בחיך ומחדיר דרכו את כמות העצם הרצויה. הליך זה מתבצע כשיש צורך בתוספת קטנה של עצם.

** כל הזכויות שמורות למחבר המאמר ולהר"ש, אין להעתיק מהאתר מידע, תוכן או תמונות ללא רשות מפורשת ובכתב מההסתדרות לרפואת שיניים

Report this page